• waterpolo Residentie - jeugd
  • waterpolo Residentie - heren
  • waterpolo Residentie - dames

Een leuke sport als waterpolo beoefenen vraagt om goede trainingen. Waterpolo Residentie biedt twee trainingsuren voor alle teams per week. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan de KNZB competitie. Veel aandacht is er voor de jeugd. Naast trainen, competitiewedstrijden spelen en een jeugdzomerkamp biedt Waterpolo Residentie de jeugd nog vele andere activiteiten.

Enkele proeftrainingen volgen en kennismaken met je toekomstige trainingsvrienden(dinnen) is mogelijk door een bericht achter te laten op het contactformulier

Waterpoloschool Residentie biedt kinderen in het bezit van diploma A-B in de leeftijdsgroep van 6 - 10 jaar de gelegenheid om gratis aan 3 proeftrainingen deel te nemen. Geef je op via het contactformulier en neem je vrienden en vriendinnen mee naar de gratis trainingen.

 

Contributies per 01-09-2020

Tot 19 jaar € 27,00 per maand

Vanaf 19 jaar € 29,00 per maand

 

Uitkomen voor WATERPOLO DENHAAG (Topsport) :  hiervoor geldt een jaarcontributie van € 612 euro, waarbij de contributie in 12 maandelijkse termijnen van € 51 zal worden geïncasseerd. Het seizoen bij WATERPOLO DENHAAG start jaarlijks per 1 juni.

Voor een startvergunning bij deelname aan KNZB wedstrijden wordt per kalenderjaar het volgende tarief bovenop de contributie in rekening gebracht:

Tot 12 jaar     € 15,90 per jaar (tarief 2022)
Vanaf 12 jaar € 51,40 per jaar (tarief 2022)

Zie je in de bovenstaande mogelijkheden een sportieve uitdaging, dan is lid worden van Waterpolo Residentie een kwestie van aanmelden.

Zodra je aanvraag is ontvangen neemt onze waterpolo-secretaris contact met je op om de administratieve invulling te regelen.

Opzegging van het lidmaatschap
Opzegging kunt u melden bij Rob Boegborn
Na bevestiging en goedkeuring wordt je lidmaatschap beëindigd op de dan aangegeven datum.